Лумос Максима !!!

 
Лумос Максима !!!

 
Рейтинг: 3.00
(1506)
Апарециум
НОВИНИ!!!
Дж.К.Роулинг
"Хари Потър и ..." (книги)
Приказките на барда Бийдъл
За Героите
Рождени Дни
"Хари Потър и ..." (филми)
Триото
Постери
Хари Потър и Философският Камък
Хари Потър и Стаята на Тайните
Хари Потър и Затворникът от Азкабан
Хари Потър и Огненият Бокал
Хари Потър и Орденът на Феникса
Хари Потър и Нечистокръвния Принц
Хари Потър и Даровете на Смъртта
Общата Стая
Хогуортс
В.О.Д.А.
Куидич
Други Магьоснически Училища
Допълнителна Информация
Анкета
Уолпейпъри
Уолпейпъри 1 и 2
Уолпейпъри 3
Уолпейпъри 4
Уолпейпъри 5
Уолпейпъри 6
Уолпейпъри 7
ХП САЙТЧЕТА
Изпрати ми Сова



НОВИНИ!!! / Актуално от света на Хари Потър

22 Юли 09, 13:28 / Автор: ЛиСиЧкАтА92
Интервю с Ема Уотсън
Списание Paste се срещнаха с Ема Уотсън, изпълняваща ролята на Хърмаяни Грейнджър във филмите за Хари Потър, миналата седмица в Лондон. Деветнадесет годишната звезда говори за страстта си към четенето, израстването си на снемачната площадка и живота след Хари Потър, на който е посветила половината от живота си. 

Ето част от интервюто:

Paste: В момента снимате последните два филма от поредицата за Хари Потър.
Ема Уотсън: Да, "Хари Потър и Даровете на Смъртта" е толкова обемиста книга, че се наложи да разделят филма на две части, които ще бъдат такива че да доведат историята на Хари до самия край.


Paste: През есента отиваш в университет.
Ема Уотсън: Да, в Браун, един от най-добрите университети в САЩ. Насочила съм се към литературата.

Paste: Средата ще бъде доста различна.
Ема Уотсън: Да и точно това го прави толкова вълнуващо. Ще ми е мъчно за семейството ми и приятелите ми, но дома е само на няколко часа път със самолет.

Paste: Някои от състудентите ти със сигурност ще те разпознаят.
Ема Уотсън: Предполагам това е неизбежно, някои от тях сигурно са гледали филмите през годините. Но  се надявам че ще мине малко време докато хората започнат да ме познават като "Ема Уотсън, момичето от Великобритания" вместо "Ема Уотсън, която играе в онези филми за Хари Потър".

Paste: Следването означава ли че ще оставиш актьорството на заден план?
Ема Уотсън: Не напълно, има много почивки между сроковете през които мога да правя нещо стига някой да ме помоли, харесва ми тази идея. Зависи от много неща. Актьорството и ученето не се изключват взаимно. Следването ми не означава че никога повече няма да играя. Имаше голямо объркване в медията по този въпрос. Мисля че досега съм се справяла доста добре с двете неща. Не забравяйте и че се интересвам и от мода и дизайнерство. Също така ми харесват и фотосесиите, защото мъжът или жената зад камерата сякаш гледат на мен по различен начин.

Paste: Ти си новото лице на ..
Ема Уотсън:
.. Burberry. Това е голяма чест за мен. Много традиционно и британско - една от марките на която се възхищавам. Наистина очаквам с нетърпение да работя за тях и да видя как се развиват нещата.

Paste: Има ли двойки на снимачната площадка на Хари Потър?
Ема Уотсън: Доколкото знам не. Всички работим много упорито и няма такива възможности. За мен Даниел Радклиф и Рупърт Гринт са като добросърдечни братя.

Paste: Ти се сближи много с Дж.К.Роулинг.
Ема Уотсън: И с Хелена Бонъм Картър също. Гледам на тях като на ментори в техните сфери. Приятно е да говориш и да слушаш по-възрастна жена, която вече е преживяла това през което ти преминаваш и да чуеш техните гледни точки.

Paste: Ще ти липсва ли "Хари Потър", след като всичко свърши?
Ема Уотсън: Без никакво съмнение. Абсолютно. Всички станахме като членове на един голям отбор и сме като едно голямо семейство. Но не мисля че Хари Потър някога ще изчезне. Новите поколения ще продължават да го преоткриват. Те са класика и ако са направили едно нещо то е да запознаят младите хора и с четенето и с филмите. Те са вечни.

Цялото интервю ще намерите тук.
Благодаря на MuggleNet за новината!



Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.9081