Лумос Максима !!!

 
Лумос Максима !!!

 
Рейтинг: 3.00
(1506)
Апарециум
НОВИНИ!!!
Дж.К.Роулинг
"Хари Потър и ..." (книги)
Приказките на барда Бийдъл
За Героите
Рождени Дни
"Хари Потър и ..." (филми)
Триото
Постери
Хари Потър и Философският Камък
Хари Потър и Стаята на Тайните
Хари Потър и Затворникът от Азкабан
Хари Потър и Огненият Бокал
Хари Потър и Орденът на Феникса
Хари Потър и Нечистокръвния Принц
Хари Потър и Даровете на Смъртта
Общата Стая
Хогуортс
В.О.Д.А.
Куидич
Други Магьоснически Училища
Допълнителна Информация
Анкета
Уолпейпъри
Уолпейпъри 1 и 2
Уолпейпъри 3
Уолпейпъри 4
Уолпейпъри 5
Уолпейпъри 6
Уолпейпъри 7
ХП САЙТЧЕТА
Изпрати ми Сова



НОВИНИ!!! / Актуално от света на Хари Потър

07 Септември 08, 10:05 / Автор: ЛиСиЧкАтА92
Ново интервю в списание Teen с Триото, снимка на Хари в Хралупата и още
Фен сайт на Рупърт Гринт, IceCreamMan , има сканирани страниците на новия брой на Teen Magazine, включващо кратки интервюта с актьорите Дан Радклиф (Хари Потър), Ема Уотсън (Хърмаяни Грейнджър) и Рупърт Гринт (Рон Уизли) относно работата по "Хари Потър и Нечистокръвния Принц". Също така можем да видим и нова снимка на Хари в Хралупата - на този линк.  Първи е Дан и той говори за романтичния обрат в "Нечистокръвния Принц", за неговия герой и Джини Уизли, изиграна от актрисата Бони Райт. Дан казва че тези романтични сцени се съпостяват на мрачните моменти във филма:

" Предпочитам мрачните неща да съм честен! Романтиката е забавна и е нещо на което хората наистина ще се насладят, но лично аз харесвам да правя неща като това в пещерата, където съм много близо до смъртта. По-лесно е отколкото романтиката."

Дан също говори и за заснемането на тези романтични сцени и светли моменти с колегите си актьори. Рупърт продължава по темата за романтиката , той обсъжда  прослушването на актрисата Джеси Кейв, която ще изиграе ролята на Лавендър Браун:

"Да отидох на няколко от финалните части на кастинга. Беше много хубаво да си замесен и от тази част, не че имах право на глас. Имаше няколко хубави момичета, но не се целунахме. Дори не говорихме за целувката до деня в който тя се случи. Но Джеси (Кейв), която получи ролята на Лавендър Браун е страхотна."

Рупърт насочва разговора към заснемането на филма и дори за определено състезание по пинг-понг, което е имал с актрисата Ема Уотсън. Госпожица Уотсън е цитирана да говори относно уменията си да играе пинг-понг:

"Моите родители играят и са голяма конкуренция. Те никога не ми подаряваха победата и за това станах много добра. Дан и Рупърт бяха доста слисани че мога да ги бия. Мисля, че Рупърт го понесе зле."

Във връзка с това се споменава за статията за Ема в Teen Vogue и участието й в Cartier International Polo Day Event (Интернационалния Поло Ден). Сканирана страница относно това можете да видите тук. По-големи сканирани снимки на Дан Радклиф в октомврийския брой на списание Details за 2008 можете да видите тук. Снимки от видео интервюто с Дан за Details можете да видите на този линк.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.775